5-7 Eylül tarihleri arasında ExpoForum merkezinde, konut satın almak ve yatırım yapmak isteyen binlerce kişiyi bir araya getiren “Gayrimenkul Fuarı” düzenlenecek. Burada yeni inşaatlar ve ikinci el daireler, kır evleri ve villa siteleri, mortgage programları ve tasarım çözümleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Programda seminerler ve atölye çalışmaları da yer almaktadır.
Bu yıl fuara, Alanya ve Gazipaşa'daki projeleriyle tanınan Türk inşaat şirketi Yekta Homes da katılacak. Şirket, Akdeniz kıyısındaki daireleri, dubleksleri ve villaları tanıtacak. Bu projeler, sahile yakın bir yere taşınmak isteyenler, tatil için seçenekler arayanlar veya yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için ideal. Ayrıca, Yekta Homes'tan ev satın almak, Türk vatandaşlığı için bir adım olabilir.
Ziyaretçiler, aşağıdaki gibi hazır projelerle tanışacaklar:
Ayrıca, inşaat aşamasında olan kompleksler de tanıtılacak. Bunlar arasında şunlar yer alıyor:
Şirketin standında, planlar, altyapı ve satın alma koşulları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilir, taksitlendirme ve gayrimenkul değerinin artış beklentileri hakkında sorularınıza yanıt alabilirsiniz.
“Gayrimenkul Fuarı”, Yekta Homes'un tekliflerini tek bir yerde görmenizi ve şirket temsilcileriyle şahsen görüşmenizi sağlayacaktır. Giriş ücretsizdir, alabilirsiniz.










